Bloggen voor school.

Deze periode moeten we voor school ook een blog bijhouden. Met onderwerpen die we tijdens de lessen behandelen. Dit blog wil ik hier ook graag publiceren:

Beste lezers,

er is al weer een week om dus weer tijd om een blog te schrijven. Vandaag tijdens hebben we het even gehad over het fenomeen bloggen. Volgens mevrouw Roodzant blijkt dat bloggen vooral voorkomt onder volwassenen en daarmee dus minder onder jongeren. Nou ik ben dus blijkbaar een uitzondering want ik ben in 2007 begonnen met bloggen. In die tijd hield ik een blog bij over hoe het is om als eilander naar school te gaan aan de wal. Ik heb er toen voor gekozen om eerst het VMBO te doen op Vlieland en daarna HAVO in Harlingen. Maar dat betekent ook dat je op je 17e het huis uit moet. Gelukkig ben ik toen in een pension terecht gekomen waar nog meer eilander scholieren woonden. Hier heb ik veel aangehad in die tijd. Soms heb ik het gevoel dat ik toen pas ben gaan leven. Ben je benieuwt naar mijn blog? Je kunt hem hier: https://wijtzek.wordpress.com/ vinden. Ik ben vorig jaar een tijdje gestopt met bloggen, maar ben vorige week weer begonnen. Dit naar aanleiding van het nieuws wat ik vorige week te horen heb gekregen, mijn schoonzus blijkt namelijk borstkanker te hebben. Ook hier kun je meer over lezen op mijn blog.

Oh dan nog even eens stukje over het type schrijver dat ik ben, ik denk dat Mozart die beeldhouwt goed bij mij past. Ik maak een plan, een onderwerp, in mijn hoofd en bedenk daarna tijdens het schrijven wat er in de tekst moet komen. Vervolgens publiceer ik het meteen en tijdens het schrijven probeer ik zoveel mogelijk op taal te letten.

Tot zover voor deze week, volgende week meer!

Wijtze

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s