Laatste week!

De laatste week van de eerste periode op school zit er alweer bijna op! Het was een erg intensieve periode. Met leuk en minder leuk nieuws. Maar dat is bekent.. Het leuke nieuws is onder andere: Ik ga over twee weken naar Herman van Veen in het Podium Vlieland, waar hij een speciaal eiland programma van zijn programma in Carré gaat spelen. En ik heb kaarten voor Snow Patrol in Ahoy op 1 maart! Daar heb ik ook erg veel zin in! Ik ga er samen heen met een klasgenoot..

Morgen hebben we nog een laatste assessment van de module over communicatie. Waarvoor ik het volgende blog geschreven heb:

Op de val reep nog even een laatste blog voor deze module! Morgen hebben we het assessment en dan zit HDM30 er al weer op. Ik heb het een leuke module gevonden en vond de samenwerking in de groep ook erg fijn. Een doel van de module was om de taalvaardigheid te verbeteren. Vandaag kwam ik een leuk stukje hierover tegen op internet. De taalvaardigheid van HBO studenten blijkt nu uit onderzoek zwaar tegen te vallen. Het stukje kun je hier vinden. Het grappige aan het stuk is, vond ik, dat het zelf ook niet foutloos is! Wat ik verder erg interessant vond waren de lessen over social media. Het heeft me het lidmaatschap van LinkedIn opgeleverd, al weet ik nog niet helemaal of ik het ook echt nuttig vindt. Mijn netwerk op Facebook en Twitter is groter. Ook ben ik weer een beetje begonnen met bloggen op mijn eigen site. Maar daar ben ik nog niet erg actief mee bezig.

Verder hebben we afgelopen week de laatste producten afgerond. Nadat we er achter gekomen zijn dat we in week 5 het onderzoeksrapport hadden moeten inleveren, en voornamelijk in welke vorm we het advies moesten schrijven hebben we hier vorige week hard aangewerkt. Helaas bleek deze toch niet voldoende te zijn en krijgen we hier volgende week nog feedback op.

Deze week was eigenlijk best rustig. Afgelopen maandag was de ISA van HDM81 wat enige spanning met zich meebracht omdat het zo veel lijkt. Uiteindelijk vond ik het wel meevallen, ik heb een 7.6 gehaald.

Dit was de laatste blog (moet erg wennen om de blog te schrijven) voor deze module! Misschien zien we elkaar nog op Wieckie’s Webhoekje

Zoals je kunt lezen heb ik hier weer veel geleerd over social media. Erg interessant!

Voor de komende periode hebben Maran en ik vorige week een sollicitatie gesprek gehad op een AOC in Buitenpost. Dit is een VMBO school waar o.a. dierverzorging gegeven wordt. Bij deze richting gaan we les geven en onderwijsmateriaal ontwikkelen. Voor de andere module gaan we het hebben over Animal Assisted Activities. Dus activiteiten waar dieren ingezet worden in de zorg.

Tot slot, ik zie net nieuwe functionaliteit van WordPress: je kan nu reageren met je facebook en of twitter account!

Nou ik hou het hier vanavond maar even bij, tot snel!

6 gedachten over “Laatste week!

  1. Oh haha! Dat is niet de bedoeling, dat ze denken dat ik dat ben dan 😉 Je kan ze gewoon vertellen dat ik een hele lieve vriend heb, gelijk alle praatjes de wereld uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s